Tisztelettel üdvözlöm honlapomon!

A Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti egyetem elvégzése után szakvizsgámat rehabilitáció és fizikális medicina szakból 2008-ban szereztem meg Kolozsvárott. 2009 óta élek Magyarország számomra legszebb barokk városában, Vácott.

A szakvizsgára való hat  évnyi felkészülési idő biztos alapot adott nekem, ez idő alatt több klinikán dolgoztam, tanultam, számos szemlélettel találkoztam a gyakorlati medicinában és ezeket ötvöztem munkám során.

A rehabilitációs medicina széles spektrumából stroke és reumatológiai rehabilitáció, valamint gyermek rehabilitációs területen  tevékenykedem  jelenleg járóbeteg szakrendelések  és nappali kórházi ellátás keretein belül.

Budapesten a Széchenyi Gyógyfürdő Nappali kórházában  degeneratív  mozgásszervi betegségek komplex terápiájával, illetve gerinc műtétek és csípő, térd protézis műtétek  utáni rehabilitációval foglalkozom.

http://www.szechenyifurdo.hu/szolgaltatasok

Stroke rehabilitációval, végtag amputáció utáni speciális ellátásokkal, gyermekrehabilitációval, ortézis ellátással az Otto Bock Hungária keretein belül foglalkozom mozgásszervi járóbeteg szakrendelés során.

https://www.ottobock.hu/

Fizioterápia, Reumatológiai rehabilitációs járóbeteg szakrendelést végzek a Misszió Egészségügyi Központban Veresegyházon.

https://misszio.hu/

Veresegyházi Idősek Otthonában mozgásszervi rehabilitációs tevékenységet végzek.

https://www.idosekotthonaveresegyhaz.hu/

Óbudai Egészségügyi Centrum keretein belül klinikai vizsgálatokban veszek részt investigator pozícióban.

https://oecresearch.com/hu/main-page-magyar/

Az állami egészségügyi ellátás mellett 2015-ben kezdtem magánorvosi tevékenységemet, első magánrendelésemet Budán nyitottam  (itt már nem rendelek), majd ezt követte újabb magánrendelés indítása  Vácott és Pesten.

Mozgásszervi rehabilitáción belül több szálon látom az összefüggéseket,  a különböző munkahelyeim, tevékenységeim során  rálátásom adódik szélesebb spektrumban látni az egyénre szabott lehetőségeket. Ezért gondolom és hiszem, hogy a mozgásszervi betegségek kezelésében és rehabilitációjában számos lehetőség áll rendelkezésünkre, többnyire megtalálható egy optimális egyénre szabott megoldás team munkával.

Szakrendeléseim során folyamatosan kapcsolatban állok más szakmák konzulenseivel:gerincsebészet, neurológia, traumatológia, valamint a háziorvosokkal,  kiknek alapellátásban végzett tevékenysége rendkívül nagy szakmai segítséget nyújt
a krónikus mozgásszervi kórképek kezelésében.

Rendszerszemléletű orvoslás híve vagyok, ennek értelmében a mozgásszervi panaszok hátterét is kötelezően elemezzük a terápia alatt, valamint prevenciós szűrésekre vonatkozó javaslatok is hangsúlyt kapnak a rendelésen.

Fizikoterápiás eljárások közül a lágylézert alkalmazom elsősorban a rendelésen, mely módszerrel most már egy évtizede foglalkozom és számos örömteli eredményt tudhatok a hátam mögött, a kezdeti szkeptizmusom ellenére.

Hivatásomnak vannak nehezebb pillanatai is, de ennek ellenére ma ugyanezt a pályát választanám. Szakmaiságot és emberséget egyszerre képviselni kívánó orvos szeretnék lenni.